Не треба посебно преставување на моќната 1290 Super Adventure S машина на КТМ. Според компанијата, тој е нивниот најспортски и најнапреден авантуристички мотоцикл кој некогаш бил создаден.

Постојат одреден вид на возачи кои сакаат голема моќност кај полесни мотоцикли и доволно технологија за да се справат со сите предизвици кои ќе се појават пред нив.

Ова е Meguro K3, модерен „retro roadster“ кој се базира на Kawasaki W800. Всушност може да се каже дека W800 се базира на моделот К кој настана од соработката помеѓу Meguro и Kawasaki.

Реклами

Листа на мото настани