Топ содржини

 Според најавата на некои светски медиуми за очекување е KTM многу наскоро да ја лансира својата нова понуда во рангот на новата 490 серија. 

Запознајте ги Бранко, Новак, Михаил, Горјан, Гален и Олег. Јас ги запознав едно неделно попладне на полјана во близина на спортскиот аеродром Стенковец. 

Поминаа скоро 3 години од првиот одржан промотивен тренинг за безбедно возење во организација на Мот клубот Безбедност. Време е за уште еден.