На интернет се појавија фотографии кои покажуваат дека Kawasaki тестира нов H2 SX SE+ кој ќе биде опремен со најнова технологија.

KTM ја напаѓаат класата на авантуристички мотоцикли со голем капацитет, преставувајќи го новиот 1290 Super Adventure R само еден месец откако го преставија моделот S.

Се остварија предвидувањата од минатата година според кои Honda America требаше да објави подобар и помоќен PCX скутер. Исто така се вратија и скутерите Metropolitan и Ruckus а имаме и подобрена верзија на CBR300R.

Реклами

Листа на мото настани