На интернет страната на Aprilia можете да ги видите првите фотографии од новиот RSV4, еволуција на неверојатниот и уникатен проект.

Оваа година лесно може да се претвори во една од највозбудливите години кога зборуваме за мотоциклите. Веќе се преставени повеќе од 60 модели а наскоро на пазарот ќе се појават уште машини.

После неколку месеци најава, Aprilia го објави новиот Tuono 660, 94bhp parallel-twin спортски мотоцикл.

Спорт-Туринг жанрот продолжува да се бори со авантуристичкиот сегмент. Новиот 2021 Yamaha Tracer 9 GT е последната спорт-туринг машина која станува дел од битката.

Реклами

Листа на мото настани