Викендов со трката за ГН на Катар започнува новата МотоГП сезона. 

Распоред за следење на првата МотоГП трка во 2024:

Петок, 8-ми март

ВремеКласаНастан
12:00-12:35 Moto3™ Слободен тренинг
12:50-13:30 Moto2™ Слободен тренинг
13:45-14:30 MotoGP™ Слободен тренинг бр.1
16:15-16:50 Moto3™ Тренинг бр.1
17:05-17:45 Moto2™ Тренинг бр.1
18:00-19:00 MotoGP™ Тренинг

Преносот во петок е на SportKlub 3 каналот, додека пак во сабота и недела на SportKlub 1.

Back To Top