Мото клубот Cross Bearers од Велес е првиот клуб кој навремено го најави својот собир за 2024 година.

slika1

Запомнете го датумот, 11 мај 2024, на истата локација од оваа година (Езеро Младост), ќе се одржи мото собирот на мото клубот Cross Bearers од Велес.

Агендата и повеќе детали за настанот ќе бидат дополнително објавени.

Back To Top