Сакаме да ја подобриме услугата во македонските мото продавници. Често пати сопствениците не се свесни за проблемите со кои муштериите се соочуваат или пак непотребно ги форсираат вработените иако сѐ е во ред. Без разлика дали е тоа слабо познавање на вработен во продавницата, лош производ или пак високи цени, ја правиме листава со цел сопствениците но и вие кои директно сте засегнати да знаете во која продавница нешто е добро или лошо. Бидете искрени во коментарите, добро е да се знае што чини, а што не.