Мото клубот Носачи на Крстот од Велес по деветти пат го организираат својот мото собир.

 • 02 Јуни 2018 - 02 Јуни 2018
 • Хотел Монтенегро
 • Велес
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Fast Riders од Штип го организираат својот мото собир во Домот за млади во Штип.

 • 03 Јуни 2018 - 03 Јуни 2018
 • Дом на млади
 • Штип
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

 • 08 Јуни 2018 - 10 Јуни 2018
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

 • 15 Јуни 2018 - 17 Јуни 2018
 • Наскоро
 • Кавадарци
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

POTFAT MC: Hill Party 2018

 • 22 Јуни 2018 - 23 Јуни 2018
 • Club house
 • Скопје, Водно
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

27/28/29 ЈУЛИ 2018, мото дом ЏИНКА, планина Плачковица, дружба, забава, свирка, повеќе информации наскоро

 • 27 Јули 2018 - 29 Јули 2018
 • Mото дом ЏИНКА
 • Планина Плачковица, Радовиш
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: