Одмана немаме објавено вест за нов мото клуб основан во нашата земја. 

Па затоа кога ни дојде информацијата за новиот клуб со седиште во Струмица, ептен се израдувавме. Ги прашавме за клубот и ни кажаа рабои кои навситина се за почит. 

- ASTRAION Hangaround MC NOMADS го основаме под менторство на најголемиот клуб во светот, на прво место со љубов кон моторите, кон дружењето, кон патувањето, добрата музика и кон боречките вештини. Кога на тоа ќе се додадат почитувањето, честа и лојалноста, се добиваат основните принципи на нашиот клуб. Името доаѓа од античкото име на градот Струмица каде што имавме основачко собрание. Отворени сме за дружење со сите мото клубови по принципот GIVE RESPECT TO GET RESPECT. Цврсто ќе се држиме до правилата на MC културата и во иднина ке се залагаме за силна мото сцена во Македонија, а против лажните проспекти, членови и клубови.

astraion

Им посакуваме многу убаво поминати денови, со и без мотори, се разбира! Па се разбира дека очекуваме и некој настан каде ќе може и да се запознаеме. 

Back To Top

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.