Moto Fest Prespa '24

Тип на настан
Мото собири
Date
05.07.2024 - 07.07.2024
Локација
Преспанско езеро

Опис

МК Црна Река - Македонија, прв мото собир

Локација

Преспанско езеро

County
Pelagonia Region
Земја
Македонија
Back To Top