9-ти интернационален мото собир - МК Свети Николе

Тип на настан
Мото собири
Date
28.06.2024 - 29.06.2024
Локација
Нов градски парк - Свети Николе

Опис

Настап на група „Галија“ на 29-ти од 22.30.

Простор за кампирање, храна, пијалоци.

Влезот е слободен.

Локација

Нов градски парк - Свети Николе

Град
2220 Sveti Nikole
County
Vardar Region
Земја
Македонија
Back To Top