Мото фест „Рисови 2024“

Тип на настан
Мото собири
Date
31.08.2024
Локација
Прилеп

Опис

Мото клуб Рисови - Прилеп.

Повеќе информации наскоро.

Локација

Прилеп

Улица
Стеван Димески-Ништакот
Град
7500 Prilep
County
Pelagonia Region
Земја
Македонија
Back To Top