Мото собир на МК Тиквеш Рајдерс 2022

Годинешниот мото собир на МК Тиквеш Рајдерс ќе се одржи во местото 12 другари во Ваташа.

Повеќе информации наскоро.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.