МЦЦ Свети Николе: 7-ми Интернационален Мото собир - 2022

Драги пријатели, ценети моторџии, почитувани клубови, со големо задоволство сакаме да Ве известиме дека после две години пауза поради пандемијата сo Ковид 19, оваа година по 7-ми пат ќе се одржи Интернационалниот мото собир во организација на Мото клубот Свети Николе МЦЦ со богата програма од познати бендови на 3-ти, 4-ти и 5-ти Јуни 2022 година. 
 
Да продолжиме со поголемо темпо од онаму кај што застанавме во 2019 година.
Се гледаме на првиот викенд во месец Јуни!!!
Настапуваат ЈУ ГРУПА

Повеќе информации очекувајте наскоро

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.