CHOPPER CLUB SPRING INDEPENDENCE PARTY

Почитувани браќа и пријатели,

Повелете на нашата дводневна SPRING PARTY na 02 и 03 Март 2018 по повод добивање на независност на CHOPPER CLUB MACEDONIA !!!

Скопска пивара, вкусна скара и рок ен рол со бедовите LIVEWIRE -(Скопје) во петок и HOTLINE-(Штип) во сабота.

локација: Клубхаус 3313

CCM032018

Ви благодариме

Close

За тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт, Ви благодариме!